Om Bid kærligt

Historien

Bid kærligt håndlavet bidelegetøj - et barselsprojekt, der har grebet om sig og er blevet til sin helt egen lille webbutik.

Det hele startede tilbage i 2014, da jeg var på barsel med mit 2. barn. Der oprettede jeg hjemmesiden Bær kærligt, det er en informationsside omkring babybæring – altså at bære sine børn i slynger.

Jeg oprettede denne hjemmeside på et tidspunkt, hvor babybæring var på vej frem i Danmark, så jeg fik hurtigt en del læsere.

Samtidig fik jeg øje på, at der internationalt begyndte at sprede sig en trend med “Babywearing necklaces” – altså ammehalskæder og bidelegetøj.

Jeg blev tiltrukket og betaget af ideen om, at bruge smykker samt give sit barn legetøj, der er uden farlig kemi, så baby kan gumle i det og mor kan lade baby gøre det med god samvittighed.

Så efter noget research bestilte jeg de første perler hjem – egentlig mest til eget forbrug. Men der gik ikke længe, før flere begyndte at spørge til halskæderne, som jeg lavede til mig selv. Og jeg begyndte med at lave nogle stykker til venner og bekendte. Pludselig ville en app bruge mine halskæder som præmie i en giveaway og forskellige bloggere begyndte at kontakte mig.

 
 

Fra kreahygge til iværksætteri

Her gik det op for mig, at jeg havde ramt noget, der var en reel efterspørgsel på. Derfor bestilte jeg endnu flere perler med hjem og begyndte at oprette halskæderne som produkter på hjemmesiden Bær kærligt. Igen gik det hurtigt bestillingerne begyndte at tikke ind med det samme og jeg fik hele tiden flere bestillinger ind, end jeg havde perler til.

Derfor lavede jeg igen researce, jeg fandt ud af, at hvor jeg købte perlerne var hos re-sellers, så jeg tog kontakt direkte til producenterne af perlerne og fik etableret en god kontakt i løbet af 2015. Nu fik jeg dokumentation på, at perlerne var kniv/vinglas mærket og CE mærket. Bid kærligt fik sin egen hjemmeside, og jeg begyndte at lave andre produkter end halskæder.

Med flere perler og flere produkter kom flere bestillinger, og sådan har det faktisk forløbet siden. Jeg tog en beslutning i 2016 om at begynde at sælge “løse perler”, så alle kreamødre selv kan lave og designe deres egne bidesmykker. Dette gik også godt fra start og inden længe kom jeg på at lave “DIY SÆT”, hvor alt er inkluderet til at komme i gang med at lave sine egne bæresmykker.

Så nu, hvor jeg er på barsel med mit 3. barn, så føler jeg, at tiden er klar til, at Bid kærligt håndlavet bidelegetøj får sin helt egen hjemmeside. Så i august 2017 begyndte jeg arbejdet med at oprette en helt ny webshop helt fra bunden til Bid kærligt produkter. Jeg håber, at den vil blive taget lige så godt imod – jeg føler mig heldig over at have muligheden for at starte noget så spændende, som Bid kærligt op.

Kvinden bag

Anita Anderen

Ejer og kreativ chef

Jeg hedder Anita, jeg er midt i 30erne og jeg har født 3 drenge i løbet af de sidste 5 år. Så der er gang i huset herhjemme, og jeg elsker det. Jeg elsker at være mor og jeg elsker mine drenge.

Min store passion er babybæring og jeg har båret alle mine tre drenge i slynger, vikler og bæreseler – helt tilbage i 2012, da det ikke var spor almindeligt at babybære, der bar jeg min ældste søn. Siden er jeg blevet uddannet slyngevejler, så ud over at bære mine egne børn, så nyder jeg at hjælpe andre mødre godt i gang med at bære deres børn.