BIBS suttesnor – camouflage

135,00 DKK

Dette er en smuk suttesnor af silikoneperler og ubehandlet bøgetræ, den er designet til at passe perfekt til de kendte BIBS sutter – farven camouflage passer til alle de mørke og grønne nuancer af BIBS sutterne. Samtidig er suttesnoren meget velegnet til at babyer kan gumle på perlerne. Suttesnoren kan naturligvis bruges til suttesnor, men også til gribelegetøj, der er nemt at føre op til munden for helt små babyer.

OBS: Disse perler er med silikone print på overfladen, dette gør at printet kan blive slidt over tid. Silikoneprint har samme godkendelser som al øvrig silikone hos Bid kærligt.

 

 

 

Varenummer (SKU): bibs-suttesnor-camouflage Kategori:

Suttesnorens længde er tilpasset, så den er maks. 22 cm lang, og på den måde lever op til Sundheds- og sikkerhedsstyrrelsen standard for korrekt længde.

BIBS (efter det kendte suttebrand) er Bid kærligts moderne serie, hvor der løbende kommer nye farver. På sigt du vil finde BIBS bideringe og halskæder på siden også. Dermed kan du sammensætte de forskellige produkter på mange forskellige måde. Under “Gaveideer” finder du sæt, der allerede er sat sammen og hvor der er mulighed for at spare.

Vægt 0.100 kg
100% sikkert

Suttesnor – ingen små dele, ingen kemi

Størrelse

Længde max 22 cm – Tykkelse 1,5 cm

Silikone

Silikone 100% FRI for PVC, BPA, phtalater og metaller

Træ

Ubehandlet bøgetræ

Rengøring

Nem rengøring under vandhanen med mild sæbe

Suttesnors klips

Rustfrit stål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BIBS suttesnor – camouflage”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *