Ammeindlæg – 10 cm

59,00 kr.149,00 kr.

Ammeindlæg af stof er et vidunderligt alternativ til engangs ammeindlæg. For det første så er ammeindlæg af stof meget mere behageligt af bære mod huden og for det andet, så er det en langt mere bæredygtig løsning, da ammeindlæg af stof kan vaskes i vaskemaskinen og derfor bruges igen og igen – #zerowaste.

Disse ammeindlæg er ultra bløde og 100% åndbare.

Ammeindlæggene fra danske WeeCare består af to lag velabsorberende stof af hamp og økologisk bomuld og ét lag ultra blødt bambusvelour på toppen. Du kan selv vælge, hvilken side du vil have mod huden, men særligt den bløde bambusside er virkelig behagelig. De indeholder ingen plastik.

Hvis du har sensitive brystvorter eller tendens til sår og revner forårsaget af amning, så er de her ammeindlæg helt perfekte til dig!

 

Varenummer (SKU): ammeindlæg-10 Kategori:

Ammeindlæggene suger rigtig meget, men  har nogen vadtæt bagside. Det betyder for det første, at de har ingen plastik, og for det andet, at din hud kan ånde. Lægger du rigtig meget mælk, så kan disse ammeindlæg bruges sammen med et indlæg af ud, så vil ulden nemlig sørge for, at det tøj ikke bliver vådt.

Komposition

Hampstof (2 lag): 55 % hamp 45 % økologisk bomuld
Bambusvelour (1 lag): 55 % bambusviskose, 25 % økologisk bomuld, 20 % polyester

Vaskeanvisning

Vaskes ved 60° og kan tørretumbles. Kryber op til 15 % efter vask.

Tip

Hvis du får revner/sår på brystvorterne, så er WeeCare Lanolinsalve VIRKELIG god til at hjælpe huden med at hele, og samtidig holder den såret fugtigt, så der ikke dannes sårskorpe. Det gør nemlig rigtig ondt, når din baby “suger” en sårskorpe af brystvorten, når man skal amme.
Når du skal have dine ammeindlæg med på tur, så er en wetbag oplagt til opbevaring af brugte indlæg. På denne måde bliver de øvrige ting i pusletasken ikke våde.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ammeindlæg – 10 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...