Vaskeklud – Meadow

16,00 kr.43,00 kr.

Disse lækre kvalitetsstofklude fra WeeCare er virkelig bløde med bambus på den ene side. Meget skånsomme mod huden.

De måler 15 x 15 cm og kan bruges til alt, hvad du ellers ville bruge engangsklude til. Fx til bleskift, i badet, til at tørre hænder og ansigt ved spisning og meget andet.

Vaskekludde af stof er et vidunderligt alternativ til engangs vaskeklude og engangs servietter. For det første så er vaskeklude af stof meget mere behageligt af bære mod huden og for det andet, så er det en langt mere bæredygtig løsning, da vaskeklude af stof er genanvendelige og kan vaskes i vaskemaskinen og derfor bruges igen og igen – #zerowaste.

Varenummer (SKU): vaskeklud-meadow Kategori:

Genanvendelige vaskeklude

Genanvendelige stofklude, kan man ikke få nok af. Vil du gerne minimere dit affald og bevæge dig væk fra engangsprodukter, så er stofkludene et helt oplagt valg! Med stofklude kan du nemlig nemt minimere eller helt udfase skumklude, vådservietter og køkkenrulle! Hav dem stående i en stak eller i en beholder på spisebordet, køkkenbordet og ved puslepladsen. Så har du dem altid lige ved hånden. Du kan jo vælge at have en bestemt farve til et bestemt sted, hvis du ikke vil mixe 🙂

Vores genanvendelige vaskeklude kan som sagt bruges til rigtig meget, og derudover er de vidunderligt bløde. Et bæredygtigt valg!

Stofkludene måler blot 15 x 15 cm, så de fylder ikke ret meget i vaskemaskinen, og når man blot vasker dem sammen med det øvrige vasketøj, man alligevel har, føles det ikke, som om man skal vaske ekstra.

Tip: Har du kludene med på tur, er det en fordel også at tage en wetbag med, som du kan opbevare de brugte klude i, indtil du kommer hjem og kan smide dem i vasketøjskurven.

Komposition

Yderside:
100 % Oeko-tex-certificeret bomuld

Inderside:
80 % bambus viskose
20 % polyester

Vaskeanvisninger

Vaskes ved 60° og kan tørretumbles. Kryber op til 10 % efter vask.

Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vaskeklud – Meadow”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...